Darts – Και εγένετο…Πανελλαδικός Όμιλος Βελοβολίας

Πρώτα οι Women in Darts (WID). Ένα χρόνο αργότερα ο ΠΟΒ. Ποιος ξέρει τι θα επακολουθήσει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες darters ενώνονται πανελλαδικά μέσα σε 365 ημέρες από τη στιγμή βγήκαν από τις…σκιές και την αφάνεια. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Λάρισα, Κρήτη, Τζια και Σίφνος. Επτά πόλεις για αρχή.  Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και τα βήματα των γυναικών ακόμα μικρά, αλλά σταθερά.

Όσο για τις επιδόσεις; Ρωτήστε τις Μαριέτα Χατζή, Πολίτα Βαρουξή, Γιώτα Σφακιώτη είχαν εξασφαλίσει τα εισιτήρια για τα προκριματικά του Lakeside και του Winmau, αλλά και την Εύη Νάκκα και τις υπόλοιπες παίκτριες που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο όπεν στη Ρουμανία.

Το OSN θα βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια του Πανελλαδικού Ομίλου Βελοβολίας θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις του ΠΟΒ, αλλά και για όλα τα βαθμολογούμενα τουρνουά του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ιανουάριος 2016

Αγαπητοί φίλοι darters,

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένες, βλέποντας τα όνειρά μας και τις φιλοδοξίες μας για τα γυναικεία darts, να «τρέχουν» και να «ξεπηδούν» από τα όνειρά μας στην πραγματικότητα!

Η παρέα μας μεγαλώνει και εξελίσσεται διαρκώς. Βλέπεις καινούριες παίκτριες να μαθαίνουν γρήγορα και να παίρνουν τα πρώτα τους leg και τις παλαιότερες να βελτιώνονται με απίστευτο ρυθμό!

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να συγχαρούμε την Μαριέτα Χατζή για την 5η θέση στο Open τουρνουά της Ρουμανίας, την Σφακιώτη Γιώτα για την θέση της μέσα στην 16αδα και την Εύη Νάκκα για την εξαιρετική προσπάθεια!

Και πρέπει να σας πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς από το Open τουρνουά της Ελλάδος 2014, η Μαριέτα Χατζή κατακτώντας την 1η θέση, κέρδισε επάξια το εισιτήριο για τα προκριματικά του Lakeside, και η Πολίτα Βαρουξή κατακτώντας την 2η θέση στο ίδιο τουρνουά, πήρε το εισιτήριο για το Winmau!

Άλλο ένα εισιτήριο για το Winmau είχε εξασφαλίσει και η Γιώτα Σφακιώτη, από το Open τουρνουά της Μάλτας το 2014, όπου και είχε κατακτήσει την 3η θέση!!!

Τέτοια επιτεύγματα πρέπει να δημοσιοποιούνται προς ενθάρρυνση των παικτριών αυτών, αλλά και όλων των γυναικών που προσδοκούν μια επιτυχία εκτός συνόρων!

Πολλοί από εσάς βλέπετε τις ανακοινώσεις μας για τα ατομικά μας τουρνουά και κάποιες φωτογραφίες, όμως πίσω από αυτά υπάρχει η καθημερινή και σκληρή δουλειά γύρω από αυτό και η αγάπη μας για τα γυναικεία darts, που την χρονιά που μας πέρασε κατόρθωσαν να ενώσουν όλη την Ελλάδα με το 1ο Πανελλήνιο το 2015!! Οι ενεργές παίκτριες στην Ελλάδα, έχουν ξεπεράσει τις 100!!!

Θετική διάθεση, πολύ αγάπη για τα darts και υγιής ανταγωνισμός, έχουν συνδυαστεί με απόλυτη αρμονία και μας έδωσαν την ώθηση για το επόμενο μεγάλο βήμα μας, βάζοντας νέους στόχους και όνειρα σε τροχιά!!!

Μόλις πριν από 2 μήνες, οι Women in Darts, το «μωρό» μας, χρόνισε και ήρθε η ώρα να σταθεί στα πόδια του και να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο των ελληνικών darts, με αισιοδοξία και πάθος για μεγαλύτερα επιτεύγματα!!!

Η Πολίτα Βαρουξή, Γιώτα Σφακιώτη και Μαρία Πουλίδου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα την ίδρυση του Συλλόγου μας, με την ονομασία «Πανελλαδικός Όμιλος Βελοβολίας».

Θέλουμε μέσα απ΄την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε:

Τα ιδρυτικά μας μέλη

1. Βαρουξή Πολίτα
2. Σφακιώτη Παναγιώτα
3. Πουλίδου Μαρία
4. Πηλιχός Διονύσιος
5. Μουλάγγελης Άγγελος
6. Τσάκαλης Γιώργος
7. Σαμαρτζής Αθανάσιος-Γεώργιος
8. Παντελίδης Ευστάθιος
9. Βήχος Εμμανουήλ
10. Δεληγιαννάκης Άγγελος
11. Μετζητάκος Ρωσσέτος
12. Ζαβρίδου Ειρήνη
13. Παπαστογιαννίδης Βασίλης
14. Νάκκα Ευδοκία
15. Μορφόπουλος Χρήστος
16. Χατζή Μαργέτα
17. Παπαδάμ Ευανθία
18. Βλάσσης Μιχάλης
19. Κωνσταντινομανωλάκη Μαρία
20. Κωνσταντινομανωλάκης Σταύρος

Τους νομικούς μας συμβούλους κκ Μουργιαννάκη Γιάννη και Πρίντεζη Γιώργο
Τον Οικονομικό μας σύμβουλο κύριο Δημήτρη Τσαμόπουλο
Τον υπεύθυνο συντονισμού των τουρνουά μας κύριο Παπαστογιαννίδη Βασίλη
Τον γραφίστα μας κύριο Μουλάγγελη Άγγελο

Τους χορηγούς μας:
Top Darts League – κύριο Διονύση Πηλιχό
Other Sports News – κύριο Θανάση Σταθόπουλο
Heraklio Darts Club – κύριο Ρωσσέτο Μετζητάκο
Achro – κκ Άκη και Νίκο Ανίση

Αλλά και όλους τους συναθλητές μας, που μας στηρίζουν από την πρώτη στιγμή με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία τους στα τουρνουά μας!!!

Καλή νέα αρχή σε όλους μας!!!!

Women in Darts

Πολίτα Βαρουξή
Γιώτα Σφακιώτη
Μαρία Πουλίδου