Χόκεϊ – Το αντίο ενός θρύλου

Ο αγώνας έγινε στην πόλη Blend, όπου ο Razingar αγαπήθηκε όσο κανένα άλλος. Ο Σημαιοφόρος της Σλοβενίας στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, δεν είχε αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2014 όμως η καριέρα του έλαβε τέλος στη γενέτειρά του.

«Είναι υπέροχο να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται και να σε αγαπούν τόσο πολύ», δήλωσε συγκινημένος ο Razingar. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή την ημέρα, αλλά και όσους βρέθηκαν στο πλάι μου όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκαν όλοι εδώ. Οι συμπαίκτες μου, οι γονείς μου, οι περισσότεροι προπονητές μου, άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα, Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα στεκόμουν εδώ σήμερα. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και τους ευχαριστώ. Το χόκεϊ εξάλλου είναι ένα ομαδικό άθλημα και ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον».

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τους παίκτες να έχουν στην πλάτη τους το νούμερο 9 το οποίο και συντρόφευε τον Razingar σε όλη την καριέρα του. Τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν στο μαιευτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Jesenice.