Χόκεϊ επι χόρτου – EuroHockey Club ChallengeII: Ολοκληρώθηκε το ρόστερ των Αναβρύτων

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα ΑΟΧ Ανάβρυτα μπαίνουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος indoor, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία στο διάστημα 13-15 Φεβρουαρίου. Το τελικό ρόστερ με το οποίο θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία οι Έλληνες παίκτες είναι έτοιμο. Η σύνθεση έχει συμπληρωθεί με τρεις έμπειρους και σημαντικούς παίκτες όπως ο Γιώργος Φούφλιας, ο Σάββας Χατζηγεωργίου και ο Ιάσονας Σαρρής. Τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμες στην ελληνική ομάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο βοηθητικό κλειστό στο ΟΑΚΑ, οι οποίες έχουν γίνει τρεις την εβδομάδα προκειμένου οι παίκτες των Αναβρύτων να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για το μεγάλο ραντεβού του Φεβρουαρίου. Μάλιστα, στις αρχές του μήνα διεξήχθη φιλικό κόντρα σε μια μικτή ομάδα από παίκτες που έχουν αγωνιστεί με την Εθνική, με τα Ανάβρυτα να επικρατούν με 6-2.

Θυμίζουμε ότι τα Ανάβρυτα θα αγωνιστούν στο Municipality of Avern στην πόλη της Varna, στον ίδιο όμιλο με τις HC Kilppari (Φινλανδία), HC NSA Sofia (Βουλγαρία), HK Spartak EV (Σερβία), Kringsja HC (Νορβηγία) και Hrazdan (Αρμενία).

Η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της Παρασκευή και…13 στις 11:30 κόντρα στην οικοδέσποινα HC NSA Sofia. Περίπου 5 ώρες αργότερα (18:50) τα Ανάβρυτα θα ξαναπατήσουν το παρκέ του Municipality of Avern, για να αντιμετωπίσει την HC Kilppari στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Επόμενος αντίπαλος το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου (11:40) η ομάδα της HK Spartak EV, ενώ την ίδια ημέρα (15:30) τα Ανάβρυτα θα δώσουν τον τέταρτο αγώνα κόντρα στη νορβηγική Kringsja HC. Το τελευταίο παιχνίδι (και ελπίζουμε με βαθμολογικό ενδιαφέρον για την άνοδο) θα είναι την Κυριακή το πρωί (11:30) απέναντι στην Hrazdan, με την οποία τα Ανάβρυτα θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το τελικό ρόστερ

1. Σάββας Χατζηγεωργίου 2. Ορφέας Οικονόμου 3. Γιώργος Φούφλιας 4. Ανδρέας Μιχαήλ 5. Κώστας Καουνάς 6. Θοδωρής Μαυρίας 7. Σήφης Πιταροκοίλης 8. Γιώργος Ελμενσάουι 9. Ιάσονας Σαρρής

10. Παναγιώτης Δρακούλης