Χόκεϊ επι χόρτου – Champions Trophy: Με τη ματιά του Δημήτρη Βαρσαμίδη…

Το φετινό Champions Trophy ξεκίνησε άκρως εντυπωσιακά με τα φαβορί να παθαίνουν «μπλακ-άουτ» και την Ν.Κορέα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το OSN επικοινώνησε με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Δημήτρη Βαρσαμίδη, με τον βασικό τερματοφύλακα της σκωτσέζικης Uddiston HC να δίνει τις δικές του προβλέψεις για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

«Μεγάλη έκπληξη της Κορέας κόντρα στο Βέλγιο. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι οι Κορεάτες θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Το Βέλγιο έχασε πολλές ευκαιρίες και αρκετά penalty corners. Για το παιχνίδι Αυστραλία – Μ.Βρετανία αν ήμουν προπονητής των Άγγλων και μου έλεγε κάποιος πριν το ματς “δώσε μας 100 ευρώ και θα πάρεις την ισοπαλία” έτσι όπως την πήραν θα τους έδινα 200!

Οι Αυστραλοί βρέθηκα πολλές φορές κοντά στο γκολ, όμως η Μ.Βρετανία είχε σε εξαιρετική ημέρα τον George Pinner. Ωστόσο φαινόταν ξεκάθαρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στο σημερινό πρόγραμμα Γερμανία και Βέλγιο πιστεύω ότι οι Γερμανοί μετά τη χθεσινή ισοπαλία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Για το Ινδία – Μ.Βρετανία θα έλεγα την ισοπαλία, όμως επειδή η Ινδία είναι νέα ομάδα και σε ηλικία και σε χτίσιμο και πιστεύω πως η εμπειρία θα μετρήσει θα δώσω προβάδισμα στη Μ.Βρετανία σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι οι Ινδοί είναι επιρρεπείς στα λάθη και αυτό θα κοστίσει.

Όσο για την βραδινή αναμέτρηση Αυστραλία – Ν.Κορέα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως η Κορέα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει απέναντι στην εξαιρετική φυσική κατάσταση που έχουν οι Αυστραλοί (όπως και οι Κορεάτες φυσικά) κι αν το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ήταν απλά θέμα τύχης. Δίνω προβάδισμα στην Αυστραλία με +3, +4 γκολ διαφορά».