Τρίαθλο – Power Bar Almira Man: Τα βλέμματα στην Κατερίνη

Στην παραλία Κατερίνης μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές, στα πλαίσια του 2ου Almira Man που θα διεξαχθεί το διήμερο 02-03.05. Ο συγκεκριμένος θεσμός (πλέον) διοργανώνεται από τον ΓΑΣ Σβορώνου (κολυμβητικό τμήμα) σε συνεργασία με τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες του Almira Man θα ξεκινήσουν το Σάββατο με το Ομαδικό almira Fast (15:30), ενώ κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρξουν σημαντικά events, αλλά και ενδιαφέροντα σεμινάρια με ομιλητές όπως οι Βασίλης Κρομμύδας, Χρόνης Δρούγιας, Χρήστος Γαρέφης και Πάνος Χοντολίδης. Στους αγώνες οι τριαθλητές (ατομικό ανδρών και γυναικών) θα χωριστούν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες (18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+), οι οποίες για να συμπληρωθούν απαιτούνται τουλάχιστον 5 συμμετοχές, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην αμέσως πρηγούμενη κατηγορία.

Την Κυριακή (03.05) η διοργάνωση θα φτάσει στην κορύφωσή της καθώς θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες almiran man (ομαδικό και ατομικό), almira swim και almira Fast (ατομικό) με προγραμματισμένη ώρα έναρξη τις 08:30. Διαβάστε την προκήρυξη της διοργάνωσης και την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.