Το ξέρατε ότι… – Το ξέρατε ότι… Δεν υπήρξε επιχορήγηση της εθνικής ομάδας αιωροπτερισμού για το Παγκόσμιο της Ιταλίας;

Η απαξίωση των ελλήνων αθλητών δεν έχει σταματημό στην χώρα μας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Εθνικής ομάδας αιωροπτερισμού  η οποία δικαιούται να συμμετέχει με 5 αθλητές  στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού που θα γίνει στο Sigilloτης Ιταλίας, στο όρος MonteCuccoαπό τις 16 μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομοσπονδία, έχει ενημερωθεί προφορικώς ότι δε θα υπάρξει επιχορήγηση της Εθνικής Ομάδος  με αποτέλεσμα να πάνε μόνο δυο από τους πέντε αθλητές που είχε δηλώσει η ΕΛΑΟ στις 31/1/2011. Πρόκειται για τον Πρωταθλητή Ελλάδος Βαγγέλη Παπακώστα, αλλά και τον εξαιρετικό πιλότο Αντώνη Σπυρέλη οι οποίοι μάλιστα θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα τους που φτάνουν τα 5300 ευρώ !

Το μόνο που μπορεί να δηλώσει από τη μεριά του OSNείναι ένα τεράστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε αυτά τα παιδιά και μια τεράστια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αν και με αυτή τους την πράξη στα μάτια μας είναι ήδη Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2011 θα πραγματοποιηθεί στο Sigillo της Ιταλίας, στο όρος Monte Cucco, από 16 έως 30 Ιουλίου 2011.
Η χώρα μας δικαιούται να συμμετέχει με 5 αθλητές. Όμως επειδή έχουμε ενημερωθεί προφορικώς ότι δεν θα υπάρξει επιχορήγηση της Εθνικής Ομάδος του 2011* τελικώς μόνο δύο από τους πέντε αθλητές που δήλωσε η ΕΛΑΟ στις 31/1/2011 θα συμμετέχει στον εν λόγω αγώνα.

 Οι δύο αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι οι κάτωθι :

-Παπακώστας, Ευάγγελος της ΕΝ.ΑΡ.Α.
-Σπυρέλης, Αντώνης της ΕΝ.ΑΡ.Α.

Οι δύο αθλητές θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα τα οποία ανέρχονται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό στα 5,300€.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στούς αγώνες.

* Την Εθνική ομάδα του 2011 απαρτίζουν οι κάτωθι:

1. Καραχάλιος Γεώργιος.

2. Μητρόπουλος Γιάννης.

3. Γονατάς Σπύρος.

4. Παπακώστας Ευάγγελος.

5. Σπυρέλης Αντώνιος.