Τένις – Η Nike «πάγωσε» τη συνεργασία με τη Sharapova, δεν ανανεώνει η Tag Heuer

Η δήλωση που έκανε η Maria Sharapova στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες βράδυ στο Λος Άντζελες έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις από τις εταιρίες με τις οποία συνεργάζεται η 28χρονη.

Ήδη η εταιρία Nike, με την οποία η Sharapova συνεργάζεται τα τελευταία 11 χρόνια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «Αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη συνεργασία με τη Maria μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Θα είμαστε σε αναμονή και θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις».

Θυμίζουμε ότι το 2010 η Ρωσίδα τενίστρια είχε υπογράψει νέο 8ετές συμβόλαιο με την αμερικάνικη εταιρεία αθλητικής ένδυσης, με το ύψος της συμφωνίας να αγγίζει τα 70εκ. δολάρια!

Η ελβετική εταιρεία ρολογιών Tag Heuer ήταν σε συζητήσεις με την Sharapova για την επέκταση του συμβολαίου της, το οποίο έληξε τον Δεκέμβριο του 2015.

Ωστόσο, στελέχη της ελβετικής εταιρείας δήλωσαν ότι οι συζητήσεις έχουν διακοπεί και η Tag Heuer αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση με τη Ρωσίδα τενίστρια.

Το 2014 η Porsche, έχρισε τη Sharapova ως πρώτη γυναίκα πρεσβευτή της γερμανικής εταιρείας υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία έτη, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Porsche τόνισε ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για την ώρα, ως προς το μέλλον της συνεργασίας της εταιρείας με την 28χρονη Ρωσίδα.

Κι αυτή είναι ακόμα η αρχή. Καθώς η Sharapova έχει υπογράψει «γενναία» συμβόλαια τόσο με την γαλλική εταιρεία καλλυντικών Avon, όσο και με την εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Evian.