Τένις – Εκτός WTA Finals η Serena

«Θέλω να πω σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου ένα μεγάλο συγνώμη για την απουσία μου από το τουρνουά της Σιγκαπούρης. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Ο τραυματισμός στον ώμο μου με ταλαιπώρησε αρκετά και οι γιατροί με συμβούλεψαν να μην αγωνιστώ. Η θεραπεία μου συνεχίζεται κανονικά κάθε μέρα έτσι ώστε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ του χρόνου και να βρεθώ κανονικά στη Σιγκαπούρη. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από το συγκεκριμένο τουρνουά. Περνάω πάντα καλά όταν αγωνίζομαι εκεί.Θα μου λείψουν οι υποστηρικτές μου, οι οποίοι δημιουργούν πάντα μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι θα γίνει ένα εκπληκτικό τουρνουά, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Ελπίζω να περάσετε όλοι καλά και ανυπομονώ να τα πούμε την επόμενη χρονιά».

Αυτό ήταν το μήνυμα της Serena Williams, η οποία συνεχίζει την θεραπεία της για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον δεξί της ώμο. H 35χρονη μετά από το US Open και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τουρνουά που ακολούθησαν εξαιτίας του τραυματισμού αιτία που την οδήγησε και στην αποχώρησή της από το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.

BREAKING: @SerenaWilliams has withdrawn from #WTAFinals. This is her message to the fans. Get well soon Serena! pic.twitter.com/E9GfwjERc0

— WTA (@WTA) October 17, 2016