Στην L’ Amical ο Λευτέρης Μάκρας!

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην L’ Amical Laique Levillain θα βρει η νέα σεζόν θα  τον Λευτέρη Μάκρα, δευτεραθλητή Ελλάδος του απλού ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος.

Ο Μάκρας παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του (Α.Σ. Πέρα Αθηνών) για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Στη γαλλική ομάδα θα βρει τους συμπαίκτες του στην εθνική Κώστα Παπαγωεργίου και Κώστα Λαγογιάννη με τους οποίους όμως δεν θα αποτελέσει τριάδα, καθώς ο Μάκρας συμφώνησε να παίζει στη δεύτερη ομάδα της L’ Amical η οποία βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία.

Ο 26χρονος έγινε ο έβδομος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που μεταπηδά στη Γαλλία αφού έχουν προηγηθεί οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, Τάσος Ρινιώτης και Γιώργος Φραγκούλης.

Συνολικά την επόμενη περίοδο η Ελλάδα θα μετράει 13 αθλητές της που θα αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού με τις Φιλαρέτη Εξάρχου και Μαρία Χριστοφάκη να αγωνίζονται στη Σουηδία, τον Δημήτρη Παπαγεωργίου στη Γερμανία, την Αγγελίνα Παπαδάκη στην Ιταλία, την Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα στην Τσεχία και τον Γιάννη Τσίτρα στην Κύπρο.