Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη (19/7) ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης (FILA) Nenad Lalovic, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων με την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας μας με αφορμή την καμπάνια που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία για την παραμονή της Πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φυσικά ο ισχυρός άνδρας της Πάλης θα παραβρεθεί και στην Αρχαία Ολυμπία όπου θα διεξαχθεί για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του 2ου διεθνούς τουρνουά «ΟΛΥΜΠΙΑ 2013».

Ο πρόεδρος της FILA χθες Παρασκευή (19/7) είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κ. Καπράλο, ενώ το μεσημέρι τον υποδέχθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού οι κ.κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Ανδριανός.

Τον κ. Lalovic συνόδεψε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ και Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος κ. Κωνσταντίνος Θάνος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΦΠ και επίσης Ολυμπιονίκης κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Γ.Γ της ΕΟΦΠ και μέλος της ΕΟΕ κ. Ξενοφών Αθανασίου, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ κ. Νικόλαος Δεπούντης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Στρατηγικής της ΕΟΦΠ κ. Πάρις Κουρτζίδης.

Αμέσως μετά σύσσωμο το κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Πάλης, αλλά και αυτό της FILA αναχώρησαν για την Αρχαία Ολυμπία προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.