Στελέχωση για την Εθνική ομάδα ανσάμπλ

Έπειτα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής (Τ.Ε.Ρ.Γ.) και την απόφαση του Δ. Σ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, έξι αθλήτριες προτάθηκαν προκειμένου να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα του ανσάμπλ. Η δοκιμαστική περίοδος θα διαρκέσει για ένα μήνα  και οι αθλήτριες θα πρέπει να παρουσιασθούν τη Δευτέρα (23.09) και ώρα 15:30 στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων Ρυθμικής Γυμναστικής Αθήνας.

Οι αθλήτριες που έχουν προταθεί για να δοκιμαστούν είναι οι Ντάρια Αμουρσκάγια (A.O. Αρίων Πανοράματος), Λαμπρινή Βλαχογιάννη (Α.Ο. Παλμός Αργυρούπολης), Κυριακή Φθηνού (Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας), Ολγα Μαλαφέκα (Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Ρυθμός), Αναστασία Γιουβανάκη (Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας) και Στεφανία Μητσάνα (Α.Γ.Ο Ευράλη Γλυφάδας).

«Τα δοκιμαστικά αυτά γίνονται στην προσπάθεια στελέχωσης της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ», είπε στο othersportsnews.gr  Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο κ. Θανάσης Σταθόπουλος. «Όταν η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη είτε γιατί αποχώρησαν κάποιες αθλήτριες είτε για διάφορους λόγους τότε η Τ.Ε.Ρ.Γ σε συνεργασία φυσικά με την Ε.Γ.Ο καλεί αθλήτριες από συγκεκριμένες ηλικίες οι οποίες βρίσκονται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για να δει η ομοσπονδιακή προπονήτρια αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ανασμπλ».