Σκουός – Ινδός παίκτης ήθελε να πουλήσει το νεφρό του για να παίξει στους Ν. Ασιατικούς Αγώνες!

Ο 23χρονος (νούμερο 211 στον κόσμο) είχε βάλει αγγελία για να πουλήσει το νεφρό του το οποίο κοστολόγησε 800χιλ. ρουπίες (11.000), παρά το γεγονός ότι η ινδική νομοθεσία απαγορεύει την πώληση οργάνων, προκειμένου να αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Ωστόσο, όταν η επιθυμία του νεαρού έγινε αντιληπτή από την οικογένειά του αμέσως τον απέτρεψαν αν και ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε ότι είχε ήδη μετανιώσει.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ήταν η παρόρμηση της στιγμής και ζητώ πραγματικά συγγνώμη απ’ όλους», δήλωσε ο Dixir. «Πιστεύω ότι θα βρούμε μαζί έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο πατέρας του νεαρού παίκτη. «Από τη στιγμή που προσφέρει στο σπίτι χρήματα, ο ίδιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δικές του ανάγκες προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα χρήματα όπως θέλει. Θα προσπαθήσουμε μαζί να βρούμε μία λύση».

Ο Dixir πάντως έστειλε επιστολή και στην ινδική ομοσπονδία σκουός από την οποία ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.