Σκι – Στον «αέρα» η συμμετοχή της Lindsey Vonn στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει την Αμερικανίδα σκιέρ Lindsey Vonn η οποία συνεχίζει να μένει εκτός δράσης γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi.

Η τέσσερις φορές κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει πατήσει χιόνι από τον Δεκέμβριο λόγω του σοβαρού τραυματισμού της που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

Θυμίζουμε η Vonn τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη συνδέσμων δεξιού γονάτου) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Schladming, πριν από περίπου ένα χρόνο (Φεβρουάριο), ενώ τον περασμένο Νοέμβριο τραυματίστηκε εκ νέου στο προπονητικό κέντρο του Copper Mountain στο Colorado, σε μια προσπάθειά της για να επιστρέψει στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η αποκατάσταση συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο όλα είναι ανοικτά», θα πει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Alex Hoedlmoser. «Πραγματικά δεν γνωρίζουμε στο κατά πόσο θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Sochi. Όλα εξαρτώνται από το πότε θα μπορέσει να επανακάμψει, πως θα νιώθει το πόδι της το οποίο πρέπει να βρει την απαραίτητη σταθερότητα. Θα θέλαμε να την δούμε σε μερικούς αγώνες, ωστόσο η κατάσταση του γονάτου δεν το επιτρέπει».

Θυμίζουμε ότι η Vonn είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην υπεργιγαντιαία κατάβαση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ (2010), ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα γι’ αυτήν για τους Αγώνες του Sochi οι οποίοι ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου.