Σκι – Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Lindsey Vonn!

Οι φόβοι επαληθεύτηκαν κι έτσι η Αμερικανίδα σκιέρ Lindsey Vonn δεν θα παραστεί στο μεγαλύτερο ραντεβού των χειμερινών αθλημάτων, τον επόμενο μήνα, στο Sochi.

Όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η τέσσερις φορές νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ (2010), παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατάβαλε η ίδια, αλλά και οι γιατροί της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο ήταν αδύνατο να ξεπεραστεί, στο διάστημα που απαιτούνταν, με αποτέλεσμα να μην προλάβει τους Αγώνες.

«Έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να συμμετάσχω στο Sochi», γράφει μεταξύ άλλων στο Facebook η Vonn. «Ωστόσο το γόνατό μου δεν έχει ακόμα την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται για να μπορέσω να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο επίπεδο».

Θυμίζουμε η Vonn τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη συνδέσμων δεξιού γονάτου) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Schladming, πριν από περίπου ένα χρόνο (Φεβρουάριο), ενώ τον περασμένο Νοέμβριο τραυματίστηκε εκ νέου στο προπονητικό κέντρο του Copper Mountain στο Colorado, σε μια προσπάθειά της για να επιστρέψει στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκειμένου να προετοιμαστεί για την πιθανή συμμετοχή της στο Sochi.