Σκι – Ξεχώρισαν Αγγέλης, Τσακίρη και Νιμπίτη

3-5 Πηγάδια, Νάουσα— Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε στη Νάουσα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρ. Αντοχής. με τους αθλητές που αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην κατηγορία των ανδρών στα 5χλμ. ξεχώρισε ο Απόστολος Αγγέλης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 16:33.4 αφήνοντας δεύτερο τον συναθλητή του στον ΕΟΣ Μετσόβου Κλεάνθη Καραμίχα (18:10.5), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Κυριαζής (ΕΟΣ Βόλου) με χρόνο 18:31.7.

Στις γυναίκες η Μαρία Τσακίρη (ΕΟΣ Δράμας) ήταν εντυπωσιακή, καθώς πήρε τν πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της την Γεωργία Νιμπίτη με διαφορά 3:52.7. Παρά τη μεγάλη χρονική διαφορά η αθλήτρια του ΕΟΣ Ναούσης έκανε μια τεράστια προσπάθεια για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, τερματίζοντας δεύτερη με 23:06.5.Το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέλαβε η Παρασκευή Λαδοπούλου (Φλώρινα) με χρόνο 23:30.6.

Αγγέλλης και στο σπριντ

Ο Απόστολος Αγγέλης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και στο σπριντ ανδρών με τους Δημήτρη Κυριαζή (ΕΟΣ Βόλου) και Αλέξανδρο Θεοχάρη (ΕΟΣ Ναούσης) να συμπληρώνουν το βάθρο των νικητών.

Στις γυναίκες ο ΕΟΣ Ναούσης έκανε το 1-2 καθώς η Γεωργία Νιμπίτη κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ πίσω της ακολούθησε η Χαρίλεια Τζουβαρά. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε, όπως και στα 5χλμ., η Παρασκευή Λαδοπούλου.