Σκι – Έτοιμη για τη νέα σεζόν η Yarnold

Η Yarnold κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Βρετανίας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς του Sochi, κυριαρχώντας από την αρχή μέχρι το τέλος για να φτάσει στο δεύτερο διαδοχικό τίτλο στο γυναικείο skeleton μετά το χρυσό της Amy Williams στο Vancouver το 2010. Η νίκη ήρθε μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν που είδε τη Yarnold να κάνει ρεκόρ Βρετανίας με 7 βάθρα κερδίζοντας το παγκόσμιο κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Η απόλαυση της επιτυχίας ολοκληρώθηκε και τώρα η 25χρονη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη δράση. Οι κορυφαίοι Βρετανοί αθλητές του skeleton συγκεντρώθηκαν στο πανεπιστήμιο του Bath αυτή την εβδομάδα για ένα καμπ προετοιμασίας ενόψει των εθνικών trial στο Winterberg της Γερμανίας στις αρχές του επόμενου μήνα ενώ το παγκόσμιο κύπελλο αρχίζει στο Lake Placid στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η Yarnold επιμένει ότι έχει το ίδιο κίνητρο όπως πάντα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών παίρνοντας ένα ακόμη μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Winterberg μετά το χάλκινο του 2012.

«Μου αρέσει η ανάμνηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και ήμουν ικανή να κάνω μερικά θαυμάσια πράγματα από τότε. Τώρα όμως είμαι και πάλι μια αθλήτρια με αυτοσυγκέντρωση και μπορώ να εστιάσω στη σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ένας στόχος καθώς δεν το έχω κερδίσει ποτέ. Πρέπει να είμαι όσο το δυνατό πιο δυνατή και καλή και ελπίζω να τα πάω καλά».