Ράγκμπι – Six Nations-Αγγλία: Το ντεμπούτο του Itoje και οι τρεις αλλαγές ενόψει Ρώμης

Την «παρθενική» του εμφάνιση με την εθνική ομάδα ανδρών θα κάνει ο forward Maro Itoje σε μια προσπάθεια του προπονητή της Αγγλίας, Eddie Jones να δώσει μια νότα ανανέωσης για το παιχνίδι της Ρώμης (Κυριακή 14.02).

Ωστόσο, ο παίκτης των Saracens δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο που θα ενσωματώσει στην αποστολή ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος σκέφτεται να προβεί σε ακόμη τρεις αλλαγές-και μάλιστα βασικές- σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Σκωτία.

Οι Courtney Lawes (Lock), Marko Vunipola (Prop) και Ben Youngs (Scrum-half) αναμένεται να αντικατασήσουν τους Joe Launchbury, Joe Marler και Danny Care αντίστοιχα.

«Θα κάνουμε τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα για το παιχνίδι με την Ιταλία», δήλωσε ο Edie Jones. «Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την καλύτερη δυνατή 23αδα προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα στη Ρώμη».

Η Αγγλία έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα κερδίζοντας τη Σκωτία και στόχος είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας.