Ράγκμπι – RWC 2015: «Τίποτα δεν κρίθηκε στον όμιλο»

Λονδίνο, Αγγλία— Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Φίτζι, John McKee. O Νεοζηλανδός τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος με την ήττα στην πρεμιέρα από την Αγγλία, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήρθε σε αυτό το τουρνουά με μεγάλες φιλοδοξίες.

«Η Αγγλία ξεκίνησε καλύτερα. Έβγαλε ενέργεια και ήταν άκρως επικίνδυνη στην αρχή της αναμέτρησης. Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε αρκετά απογοητευμένοι.

Ήρθαμε σε αυτό το τουρνουά με μεγάλες φιλοδοξίες και προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση στην Αγγλία σε μια πρεμιέρα που λογικά θα είχε άγχος. Όμως κάποια κρίσιμα penalties, αλλά και δικά μας λάθη μας έβγαλαν από το καλό μας μομέντουμ».

Ο McKee μίλησε και για τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση. «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για το παιχνίδι με την Αυστραλία. Έχουμε πέντε ημέρες στο να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Αναμφίβολα ο όμιλος δεν κρίθηκε απόψε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και η Αγγλία έχει να αντιμετωπίσει Αυστραλία και Ουαλία. Θεωρώ ότι πολλά πράγματα θα συμβούν πριν τις 10 Οκτωβρίου».