Ράγκμπι – Στην Toulon μέχρι το 2016 ο Armitage

Τη φανέλα της γαλλικής Toulon θα φοράει μέχρι το 2016 ο Delon Armitage. Ο γεννημένος στο San Fernando (Τρινιντάντ) και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της τρεις φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας και κάτοχο του Heineken Cup επεκτείνοντας τη συνεργασία του για δύο ακόμα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικός παράγοντας για την κίνηση αυτή ήταν το γεγονός ότι η Αγγλία δεν τον συμπεριέλαβε στο ρόστερ της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015, συνεχίζοντας την «σκληρή» πολιτική της για τους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Νησιού, με αποτέλεσμα ο full buck να υπογράψει χωρίς κανένα δισταγμό με τη γαλλική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θέτει οριστικά εαυτόν εκτός Εθνικής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφασή μου και ελπίζω να πανηγυρίσω κι άλλους τίτλους με την ομάδα μου», δήλωσε ο Aritage στα γαλλικά Μέσα. Ο Armitage έχει 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά μέχρι το 2012, όπου και αποχώρησε από τους London Irish για να μετακομίσει στην Touloun. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο αδερφός του, Steffon Armitage όπου υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια.