Ράγκμπι – Νέα προβλήματα τραυματισμών για την Αγγλία

Ο Vunipola υπέστη διάσειση στην ήττα των Saracens στο Champions Cup από τη Munster και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Μόλις 24 ώρες πριν ο Burrell αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του ματς όπου η Northampton νίκησε τους Ospreys. Ο Burrell θα παραμείνει στους Saints και δεν θα ακολουθήσει την αγγλική ομάδα στο Pennyhill Park με την σοβαρότητα του τραυματισμού του να γίνεται γνωστή μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Ο James Haskell συνεχίζει να βρίσκεται υπό παρακολούθηση για τον ιό που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του σε νοσοκομείο πριν από 10 ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία δύο ματς των Wasps. Ο προπονητής της Αγγλίας, Stuart Lancaster, κάλεσε την τριάδα της Exeter, τους Dave Ewers, Henry Slade και Thomas Waldrom. Ο Ewers επιλέχθηκε συγκεκριμένα στη θέση του Will Fraser των Saracens, ο οποίος επίσης υπέστη διάσειση.

Ο Burrell θεωρείται απίθανο να αρχίσει βασικός στο ματς με τη Νέα Ζηλανδία στις 8 Νοεμβρίου με τις πιθανότητες να είναι πολύ περισσότερες για τον Vunipola. Μικροπροβλήματα υπάρχουν και για τους prop David Wilson και Joe Marler, ωστόσο οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Henry Thomas της Bath και ο Alex Waller της Northampton προστέθηκαν στην μπροστινή σειρά ενώ η άφιξη των Ben Foden, Matt Kvesic, Anthony Watson και Richard Wigglesworth στο Bagshot ανεβάζει τον αριθμό της ομάδας στους 41 παίκτες. Ο Tom Wood παρέμεινε στο Northampton καθώς η γυναίκα του ετοιμάζεται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους και ο παίκτης θα βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα προς το τέλος της εβδομάδας.