Ράγκμπι – Με πέντε αλλαγές η Αργεντινή απέναντι στην Αυστραλία

Ο Fernandez Lobbe χάνει το ματς στη Mendoza φεύγοντας για τη Γαλλία όπου αγωνίζεται με την Toulon για να δει το νεογέννητο δεύτερο γιό του. Με τον Juan Manuel Leguizamon να παραμένει τραυματίας, οι Pumas θα έχουν νέα πρόσωπα στην πίσω σειρά αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο τέλος της τρίτης σεζόν τους στο πρωτάθλημα του νοτίου ημισφαιρίου.

Ακόμα μία αλλαγή που ανακοίνωσε ο προπονητής Daniel Hourcade είναι ο Ramiro Herrera ο οποίος θα μείνει στον πάγκο και θα αντικατασταθεί από τον Nahuel Tetaz Chaparro. Υπάρχουν ακόμη τρεις αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που ηττήθηκε με 34-13 από την πρωταθλήτρια Νέα Ζηλανδία το περασμένο Σάββατο με τον Martin Landajo να επιστρέφει στα scrumhalf και τον Tomas Cubelli να πηγαίνει στον πάγκο. Ο Horacio Agulla, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό try της Αργεντινής ως αναπληρωματικός την περασμένη εβδομάδα θα πάρει τη θέση του Marcelo Bosch και ο Lucas Gonzalez Amorosino αντικαθιστά τον Manuel Montero.

«Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε τον σωματικό παράγοντα χωρίς να αλλάξουμε τόσο πολύ τη δομή της ομάδας», είπε ο Hourcade. «Υπάρχουν παίκτες που είχαν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έπαιξαν ασταμάτητα στο τουρνουά και αρχίζουν να αισθάνονται τη φθορά από μιαα τόσο απαιτητική διοργάνωση. Ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο τουρνουά και να δώσουμε ένα όμορφο τέλος. Η Αυστραλία έχει ήδη δείξει την ποιότητά της και σίγουρα θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς».