Ράγκμπι – Με δύο επιπλέον παίκτες η Σκωτία

Ο center των Glasgow, Peter Horne και ο πρωτάρης scum-half των Edinburgh, Sam Hidalgo-Clyne, κλήθηκαν λόγω των αμφιβολιών για την ετοιμότητα των Alex Dunbar και Chris Cusiter. Ο Dunbar έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά τη νίκη των Glascow με 15-13 επί της Montpellier στο European Champions Cup, ενώ ένας μυϊκός τραυματισμός κράτησε τον Cusiter εκτός δράσης με την Sale να γνωρίζει την ήττα για δεύτερο σερί ματς στη διοργάνωση με 35-3 από την Clermont.

Το ιατρικό επιτελείο της Σκωτίας θα εξετάσει τώρα τους δύο παίκτες για να εκτιμήσει αν μπορούν να αγωνιστούν τον επόμενο μήνα ενώ στο ίδιο διάστημα ο Horne και ο Hidalgo-Clyne θα ενσωματωθούν στην ομάδα στο τριήμερο προπονητικό camp στο Royal Grammar School του Newcastle.

Ενώ οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έφτασαν την Κυριακή στην προπονητική βάση η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την Σκωτία και κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου της επόμενης χρονιάς, οι Tommy Seymour και Sean Maitland των Glasgow έφτασαν το πρωί της Δευτέρας. Η ομοσπονδία ανέφερε ότι οι δύο παίκτες παρουσίασαν συμπτώματα διάσεισης και αποφασίστηκε να ξεκουραστούν στο σπίτι τους προτού μεταβούν στο Tyneside.

Οι παίκτες του Cotter αντιμετωπίζουν την Αργεντινή στο BT Murrayfield Νοεμβρίου στις 8 προτού βρεθούν απέναντι στη Νέα Ζηλανδία στο ίδιο γήπεδο μία εβδομάδα μετά και ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Τόγκα στις 22 Νοεμβρίου στο Rugby Park του Kilmarnock.