Ράγκμπι – Μετά το παγκόσμιο κύπελλο το συμβόλαιο του Lancaster

Ο πρώην τεχνικός της Leeds υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφερθεί σε έναν τεχνικό της Αγγλίας σε μία απόλυτη απόδειξη εμπιστοσύνης από την RFU. Τα μέλη του επιτελείου του, οι Graham Rowntree, Andy Farrell και Mike Catt έχουν επίσης νέες συμφωνίες που φτάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-2020. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας, Ian Ritchie, παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει μία αναθεώρηση μετά το παγκόσμιο κύπελλο του 2015 που διεξάγεται στην Αγγλία.

«Όλοι μας, μαζί με τους προπονητές, θα καθίσουμε και θα αναλύσουμε πως πηγαίνουν τα πράγματα στη διάρκεια των συμβολαίων. Θα υπάρξει μια ανάλυση της απόδοσης, οπότε θα το δούμε πιο αναλυτικά. Ναι, φυσικά θα υπάρξει μια προσέγγιση σε διάφορους τομείς, κάτι που προφανώς θα γίνει μετά το παγκόσμιο κύπελλο. Το βλέπουμε θετικά, πιστεύουμε ότι είναι ένα φανταστικό τεχνικό επιτελείο και θέλουμε να το κρατήσουμε ενωμένο. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτά τα βήματα. Πιστεύουμε ότι η δέσμευση είναι σαφής και θέλουμε να δώσουμε σιγουριά και σταθερότητα στη μακρόχρονη εξέλιξη της αγγλικής ομάδας».

Η Ιρλανδία έδωσε στον Eddie O’Sullivan τετραετές συμβόλαιο πριν το παγκόσμιο κύπελλο του 2007 με τη θητεία του όμως να ολοκληρώνεται μόλις 7 μήνες μετά.