Ράγκμπι – Ελπίζουν στην επιστροφή του Sonny Bill στη Νέα Ζηλανδία

Ο 29χρονος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στο αυστραλιανό πρωτάθλημα όταν οι Sydney Roosters αποκλείστηκαν στα ημιτελικά και ο ίδιος είπε ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα του. Τα media της Νέας Ζηλανδίας αναφέρουν ότι ο Williams είναι κοντά στους Counties ώστε να αγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα απέναντι στην Southland στο Invercargill. Ο προπονητής των Counties και πρώην αρχηγός των All Blacks, Tana Umaga, δήλωσε. «Όπως συμβαίνει συνήθως παίζουμε το παιχνίδι της υπομονής και περιμένουμε μέχρι να έρθουμε σε επαφή», είπε στο Fairfax Media.

«Γνωρίζοντας την ποιότητα του Sonny ξέρω ότι θέλει να γίνουν τα πάντα σωστά. Του αρέσει να κερδίζει τον σεβασμό των ανθρώπων, δεν θα αισθανόμουν έκπληξη αν δεχόμουν μια κλήση κάποια στιγμή και μου πει ότι μπορεί να έρθει, αυτό ελπίζω».

Ο Williams υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη New Zealand Rugby Union και τους Waikato Chiefs από το 2015, αλλά η NZRU θέλει να τον ξαναδεί γρήγορα με τη μαύρη φανέλα και τον περασμένο μήνα ενέκρινε την εξαίρεσή του ώστε να είναι παρών στην περιοδεία σε ΗΠΑ και Βρετανία στο τέλος της χρονιάς.