Ράγκμπι – Απόντες Retallick και Crockett

Ο Retallick υπέφερε από συμπτώματα που παρέπεμπαν σε διάσειση μετά τη νίκη με 34-13 επί της Αργεντινής την περασμένη εβδομάδα στη Plata, ενώ ο Crockett υπέστη ένα βαθύ κόψιμο κάτω από το μάτι του το οποίο απαιτούσε ράμματα. Ο Jeremy Thrush αντικατέστησε τον Retallick ενώ ο forward Steven Luatua παρέχει κάλυψη από τον πάγκο με τον Joe Moody να παίζει βασικός στο Ellis Park.

Ο αρχηγός Richie McCaw θα κάνει ρεκόρ συμμετοχών με τους All Blacks φτάνοντας τις 134 με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, ξεπερνώντας τις 133 του Colin Meads. Ο Dane Coles επέστρεψε για την τελευταία αγωνιστική έχοντας χάσει το ματς στην Αργεντινή ώστε να γυρίσει σπίτι για να δει το νεογέννητο πρωτότοκο παιδί του. Ο βετεράνος Keven Mealamu, ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοσή του την περασμένη εβδομάδα απέναντι στους Pumas, διατηρεί θέση στο αρχικό σχήμα με τον Nathan Harris να μένει εκτός ομάδας.

Ο Liam Messam επιστρέφει επίσης στον πάγκο καθώς τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο στο ματς με την Αργεντινή στο Napier. Η Νέα Ζηλανδία πήρε τον τρίτο διαδοχικό της τίτλο στο Rugby Championship με το βαθμό bonus την περασμένη εβδομάδα αν και ο τεχνικός Steve Hansen είπε ότι όλα κρίθηκαν στα ματς με τους Springboks. «Μπορεί να κερδίσαμε το Rugby Championship, αλλά αυτό ήταν το παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούμε κάθε χρονιά. Είναι μία τεράστια πρόκληση η οποία φέρνει τεράστια προσωπική και ομαδική υπερηφάνεια».