Πυγμαχία – Tyson Fury: «Ο Wladimir Klitschko είναι το ίδιο χαρισματικός με τα εσώρουχά μου»

Ο αήττητος Βρετανός διεκδικητής του τίτλου, Fury, εμφανίστηκε ξανά γεμάτος έπαρση ενώπιον του Ουκρανού κατόχου του τίτλου σε IBF, WBA, IBO και WBO, Wladimir Klitschkο.

«Αποστολή μου είναι να σε πετάξω εκτός πυγμαχίας επειδή είσαι ένας βαρετός γέρος. Είσαι το ίδιο χαρισματικός με τα εσώρουχά μου», είπε ο «Gypsy King».

Η αναμέτρηση του Klitschko με τον Fury θα διεξαχθεί στο Dusseldorf στις 24 Οκτωβρίου και θα είναι η 28η αναμέτρηση του πρωταθλητή για τον τίτλο, μία περισσότερη από το ρεκόρ του Joe Louis.

Ο Fury έχει ύψος 2.10, ο Klitschko 2.01, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από τον αντίπαλό με τον Ουκρανό να είναι 39 ετών και τον Βρετανό 26.

«Όταν σε κοιτάζω δεν φοβάμαι. Δεν βλέπω καν ένα μεγαλόσωμο άνδρα, όχι μόνο επειδή είσαι πιο κοντός από εμένα, αλλά επειδή είσαι ελαφρύς για ένα σύγχρονο πυγμάχο αυτής της κατηγορίας.

Όταν βρέθηκα στο προπονητικό σου camp σε είδα να ακολουθείς το κουραστικό και παλιομοδίτικο πρόγραμμά μου. Έφυγα γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είσαι ένα τίποτα.

Η ιστορία λέει πως ακόμη και οι σπουδαίοι της κατηγορίας όταν φτάνουν στην ηλικία σου παρακμάζουν ραγδαία. Η ιστορία λέει επίσης ότι οι γέροι δίνουν τη θέση τους σε νεαρούς πυγμάχους όπως εγώ.

Δεν είναι μία δουλειά για εμένα. Είναι προσωπικό. Είσαι σαν ρομπότ και με παίρνει ο ύπνος όταν σε ακούω να μιλάς. Θα σε κάνω να το βουλώσεις. Δείχνεις γέρος αν και πιστεύω ότι έχεις κάνει botox».

Ο «Doctor Steelhammer» από την πλευρά του είπε πως σημασία έχουν τα όσα θα συμβούν στο ρινγκ. «Πιστεύω ότι ο Tyson Fury εννοεί πραγματικά τα όσα λέει.

Σίγουρα δεν θα έρθει εδώ στις 24 Οκτωβρίου για να είναι παρών και να είναι πεσμένος στο καναβάτσο. Όχι, είναι εδώ για να κερδίσει τον τίτλο», είπε. «Σε τελική ανάλυση, ο αγώνας θα γίνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται».