Πυγμαχία – Tyson Fury: Η αποχώρηση, ο Klitscko και η ρεβάνς των 120εκ. πάνω σε γιοτ…

Αναποφάσιστος για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά και για τη ρεβάνς κόντρα στον Wladimir Klitschko, εμφανίστηκε ο Tyson Fury. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε συνέντευξη του στο BBC τόνισε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα αγωνιστεί απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, ενώ δεν δεν έκρυψε την πιθανότητα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

«Για να αγωνιστώ πρέπει να έχω κίνητρο. Θα μπορούσα να εγκαταλείψω την πυγμαχία και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή», είπε ο Fury. Ο 27χρονος πυγμάχος έκανε λόγο για την οικογένειά του και για το ότι επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο χωρίς να τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο μιας πιθανής «κληρονομιάς» στην επαγγελματική πυγμαχία ή ακόμα η κατάκτηση περισσότερων τίτλων.

«Από την πλευρά μου έχω καταφέρει να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω πως είναι η ζωή μετά την πυγμαχία. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι μπορώ να κάνω όταν αποσυρθώ από το ρινγκ».

Ο Fury τόνισε ότι δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις προπονήσεις στο ρινγκ, με τη μοναδική του αθλητική δραστηριότητα να είναι το τρέξιμο και τα βάρη.

«Η νίκη μου απέναντι στον Klitschko στη Γερμανία ήταν η πιο σημαντική στην καριέρα μου. Και 50 ακόμα αγώνες να κερδίσω δεν θα σημαίνουν κάτι. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει σε αξία αυτή τη νίκη».

Στο τέλος ο Fury αποκάλυψε ότι είχε αρνηθεί δύο προτάσεις από Ντουμπάι και Κατάρ προκειμένου να αγωνιστεί εκεί κόντρα στον Klitschko για τη μεγάλη ρεβάνς.

Όπως ο ίδιος είπε μια εκ των δύο προτάσεων ήταν ο αγώνας να γίνει σε ένα γιοτ μπροστά σε 120 φίλους του επιχειρηματία οι οποίοι θα έδιναν για να δουν τη μεγάλη αναμέτρηση από 1εκ δολάρια έκαστος με τον όρο ότι δεν θα υπήρχαν κάμερες ή δημοσιογράφοι. Μόνο οι δύο πυγμάχοι και οι 120 θεατές.

Η ρεβάνς μεταξύ των δύο μεγάλων πυγμάχων στα βαρέα βάρη συνεχίζει να είναι άγνωστο για το αν θα γίνει με τις φήμες να θέλουν Fury και Klitschko να μπαίνουν στο ρινγκ τον Μάιο ή τον Ιούνιο.