Πυγμαχία – Roach: «Η ταχύτητα θα δώσει τη νίκη στον Pacquiao»

Ο Mayweather θα μπει στο ρινγκ στις 2 Μαϊου ως το φαβορί, ωστόσο ο Roach είναι σίγουρος ότι αν και αουτσάιντερ, ο Pacquiao, θα πάρει τη νίκη στους πόντους μετά τους 12 γύρους.

«Γνωρίζω ότι ο Mayweather είναι ένας καλός πυγμάχος αλλά πιστεύω ότι ο Manny είνα καλύτερος», είπε ο Roach στο Reuters από το Hollywood της California. «Η ταχύτητα των χεριών θα κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά σε αυτή την αναμέτρηση και ο Manny είναι πολύ ταχύτερος από τον αντίπαλό του».

Ο Roach, ο οποίος οδήγησε τον Pacquiao στον παγκόσμιο τίτλο σε 8 κατηγορίες βάρους και σε ένα ρεκόρ 57-5-2 με 38 ΚΟ, τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τον 11 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mayweather. «Ο Mayweather έχει καλό δεξί αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει ΚΟ τον Manny. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κινηθεί όπως συνήθιζε επειδή δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση κι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε έναν πυγμάχο».

Ο Roach, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εύστοχος στα προγνωστικά του, προβλέπει ότι η αναμέτρηση στις 2 Μαϊου θα πάει στους 12 γύρους. «Ο αγώνας θα έχει γρήγορο ρυθμό στην αρχή», δήλωσε. «Θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω να κάνει ο Manny είναι να επιβληθεί από την αρχή και να κάνει πολλούς συνδυασμούς χτυπημάτων. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε σταθερά αυτό, τότε θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».