Πυγμαχία – Mayweather: «Θέλω να τελειώνω με όλα αυτά»

Σε ένα χώρο γεμάτο από φίλου και ανθρώπους των ΜΜΕ ο 38χρονος προπονήθηκε στην τελευταία προγραμματισμένη δημόσια εμφάνισή του πριν από την αναμέτρηση με τον Pacquiao στις 2 Μαϊου. Μετά από τον συγκεκριμένο αγώνα ο Mayweather θα πρέπει να εμφανιστεί άλλη μία φορά στο ρινγκ για να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Showtime.

«Θέλω να τελειώνω με όλα αυτά», είπε ο Mayweather όπως αναφέρει η Daily Mail. «Δεν είναι τόσο ευχάριστο όπως κάποτε. Τώρα έχει γίνει μία επιχείρηση. Πραγματικά δεν το απολαμβάνω πλέον».

Η αναμέτρηση, η οποία αναμενόταν εδώ και 5 χρόνια, θα είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά στην ιστορία της πυγμαχίας, με τον Mayweather να ισχυρίζεται ότι το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο γύρω από αυτό τον αγώνα που ο κόσμος θα σταματήσει.

«2 Μαϊου – ο κόσμος σταματά. Mayweather εναντίον Pacquiao είναι η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία», είπε ο ίδιος. «Αυτή είναι μία αναμέτρηση που ο κόσμος δεν πρέπει να χάσει. Είμαι στο γυμναστήριο, πιέζοντας τον εαυτό μου στο όριο επειδή ποτέ πριν δεν ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω έναν αγώνα».

Παρόλα αυτά ο Αμερικανός επιμένει ότι η καριέρα του δεν πρέπει να κριθεί από μία αναμέτρηση. «Ένας αγώνας δεν θα καθορίσει την κληρονομιά μου. Έχω κερδίσει 47 αναμετρήσεις! Σαφώς και είναι ένας σημαντικός αγώνας. Αν όμως είναι να καθορίσει τα πάντα στην καριέρα μου τότε δεν τον χρειάζομαι».

Mayweather και Pacquiao βρέθηκαν μαζί στην συνέντευξη Τύπου του περασμένου μήνα και από τότε άρχισε η εντατική προετοιμασία τους. Ο Pacquiao θα κάνει τη δική του δημόσια εμφάνιση στο Los Angeles εντός της ημέρας. Η εμφάνιση του Mayweather έγινε στο πλαίσιο της προώθησης του αγώνα με τον ίδιο να δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον στις ασκήσεις που είχε να κάνει στο γυμναστήριο.