Πυγμαχία – Bob Arum: «Αποσύρεται την επόμενη χρονιά ο Pacquiao»

Όπως όλα δείχνουν η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία στην καριέρα του Manny Pacquiao καθώς ο «Pac-Man» σκοπεύει να κρεμάσει τα γάντια του και να αφοσιωθεί στην πολιτική. Θυμίζουμε ότι ο Pacquiao εμπλέκεται εδώ και χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας του και έχει ήδη εκλεγεί δύο φορές.

Ετοιμάζεται για το τέλος και ο Mayweather;

«Η 49η θα είναι η τελευταία μου αναμέτρηση», είπε ο 38χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής σε 5 κατηγορίες Mayweather. «Η υγεία μου είναι σημαντικότερη. Τα πάντα μπορεί να συμβούν στην πυγμαχία. Πραγματικά δεν ανησυχώ για την ήττα. Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να πιστεύω στον εαυτό μου. Θα είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω».

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλουν για το αν αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του Mayweather, θυμίζοντας την επιστροφή του Αμερικανού στη δράση μετά από 21 μήνες για να αντιμετωπίσει τον Μεξικανό Juan Manuel Marquez τον Σεπτέμβριο του 2009.

Ο Mayweather, ο οποίος έχει ρεκόρ 48-0 και 26 ΚΟ, είναι γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες στο ρινγκ αν και συχνά έχει επικριθεί για την επιλογή εύκολων αντιπάλων ενώ «έχτιζε» το εντυπωσιακό του βιογραφικό.