Πυγμαχία – Δεν επιστρέφει ο De la Hoya

«Ως επαγγελματίας αθλητής και ως κάποιος που έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή στην πυγμαχία, δεν περνάει ούτε μία ημέρα χωρίς να σκέφτομαι την επιστροφή», είπε ο 42χρονος De La Hoya. «Μιλώντας με την οικογένειά μου και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να μην επιστρέψω».

Ο De La Hoya, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε δύο φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεφύγει από τη χρήση ουσιών, είπε στο ESPN την περασμένη Δευτέρα, ότι οι πιθανότητες επιστροφής ήταν μοιρασμένες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το… «Golden Boy» κέρδισε παγκόσμιους επαγγελματικούς τίτλους σε 6 διαφορετικές κατηγορίες βάρους και ίδρυσε την Golden Boy Promotions το 2002.

Επαγγελματίας έγινε ο Singh

Ο Ινδός Vijender Singh υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την Queensberry Promotions συνεχίζοντας την καριέρα του στην επαγγελματική πυγμαχία.

Το χάλκινο μετάλλιο του Singh στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 βοήθησε στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα του με τον 29χρονο να αποτελεί το πρόσωπο της πυγμαχίας στην Ινδία.

Ο αθλητής από τη Haryana θα έχει πλέον τη βάση του στο Manchester και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Lee Beard, ο οποίος έχει δουλέψει και με τον Βρετανό Ricky Hatton. Ο Singh έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δει να αγωνίζεται τουλάχιστον 6 φορές τον πρώτο χρόνο.