Πυγμαχία – Ατύχημα για τον Groves

Ο 27χρονος Groves, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ερχόμενο Αύγουστο τον Badou Jack για τον παγκόσμιο τίτλο WBC, έμεινε αναίσθητος από το ατύχημα, ωστόσο οι τραυματισμοί που υπέστη χαρακτηρίζονται επιπόλαιοι και λογικά δεν θα επηρεάσουν την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Jack. Ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Βρετανό καθώς μπορεί να τον φέρει απέναντι στον Floyd Mayweather τον Σεπτέμβριο ως τελευταίο αντίπαλο του Αμερικανού.

Σκέφτεται την επιστροφή ο De La Hoya

Ο 42χρονος και πρώην «χρυσός» ολυμπιονίκης, Oscar De La Hoya, σκέφτεται να επιστρέψει στα ρινγκ έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού σε ουσίες, όπως είπε ο ίδιος στο ESPN.

Ο De La Hoya, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση μετά την εγκατάλειψή του στον 8ο γύρο της ήττας του 2008 από τον Manny Pacquiao, δήλωσε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μετά από δύο περιόδους σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Αισθάνομαι πάρα πολυ καλά», είπε ο De La Hoya. «Είμαι αποφασισμένος. Αισθάνομαι νέος, υγιής και με μεγάλη ενέργεια».

Ο Καλιφορνέζος, ο οποίος ίδρυσε την Golden Boy Promotions το 2002, τόνισε ότι θα επιζητήσει μια αναμέτρηση με τον αήττητο Floyd Mayweather Jr ή με τον Καζάκο πρωταθλητή Gennady Golovkin, γνωστό ως GGG.