Πυγμαχία – Αλλαγή αντιπάλου για τον Burns

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον Γάλλο Alexandre Lepelley (17-1-1, 3 KO) σε ένα ματς 10 γύρων μετά την αποχώρηση του αρχικού του αντιπάλου, του Αργεντινού Esteban Gonzalez. Ο Burns (36-4-1) κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία των 61 κιλών.

Ο ευρωπαϊκός τίτλος στα 57 κιλά θα κριθεί στο ματς του ντόπιου Josh Warrington με τον Ιταλό Davide Dieli. Ο 23χρονος Βρετανός πρωταθλητής και νικητής των Αγώνων Κοινοπολιτείας έχει στόχο να επεκτείνει το ανίκητο σερί του στα 19 ματς σε βάρος του 35χρονου πρώην κατόχου του τίτλου «EBU-EU».

Στην τελευταία του εμφάνιση το Μάιο ο Warrington, νίκησε τον Ιρλανδό Martin Lindsay και πρόσθεσε το βρετανικό τίτλο μαζί με εκείνον από τους Αγώνες Κοινοπολιτείας. Στο πρόγραμμα των αναμετρήσεων αυτή του Tyrone Nurse (29-1) με τον Dave Ryan (15-8) για τον τίτλο της Κοινοπολιτείας ενώ ο Callum Smith θέλει την 14η διαδοχική νίκη αντιμετωπίζοντας τον Ουρουγουανό Rafael Sosa Pintos (48-10) για τον τίτλο της WBC International στα 76 κιλά.

Ο πρώην πρωταθλητής Βρετανίας στην κατηγορία κάτω των 70 κιλών Brian Rose, εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά την ήττα του από τον Demetrius Andrade για τον παγκόσμιο τίτλο της WBO. Αντίπαλός του για 8 γύρους ο Αργεντινός Ignacio Lucero Fraga.