Πυγμαχία – Έχασε τον τίτλο ο Mayweather

«Ο Mayweather έχασε το χρονικό περιθώριο που είχε για να καταβάλει το ποσό των 200.000 δολαρίων από τη μάχη και να αφήσει τον τίτλο στην κατηγορία junior middleweight» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η WBO.

Η αρμόδια αρχή θυμίζει ότι είναι αντικανονικό οι πυγμάχοι να κατέχουν παγκόσμιους τίτλους σε πολλές κατηγορίες βάρους και ότι ο Mayweather θα έπρεπε να δηλώσει την συγκεκριμένη κατηγορία που επιθυμούσε να διατηρήσει.

Ο Αμερικανός είχε περιθώριο μέχρι τις 22:30 ώρα Ελλάδας την περασμένη Παρασκευή να ενημερώσει την WBO. Ο Mayweather έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός δύο εβδομάδων.

Fury vs Klitschko για τον παγκόσμιο τίτλο

O αήττητος Βρετανός Tyson Fury θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη τον ερχόμενο Οκτώβριο μετά την συμφωνία για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Wladimir Klitschko.

Ο 39χρονος Ουκρανός, ο οποίος έχει τον τίτλο σε WBA, WBO, IBF και IBO θα εμφανιστεί στο Duesseldorf της Γερμανίας και στο Esprit Arena των 54.600 θέσεων.

«Δεν έχει σημασία αν ο αγώνας γίνει στην Ουκρανία, τη Γερμανία ή την Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο», είπε ο Fury μέσω twitter. Ο 26χρονος έχει ρεκόρ 24-0, ενώ ο Klitschko αγνοεί την ήττα εδώ και 11 χρόνια. «Η συμφωνία έκλεισε», είπε με τη σειρά του ο Klitschko μέσω twitter. «Ανυπομονώ για τον αγώνα στις 24 Οκτωβρίου».