Πυγμαχία – «Έφυγε» σε ηλικία 64 ετών ο Dan Goossen

Ο Goossen είχε εμπλοκή σε πολλές μεγάλες αναμετρήσεις και δούλεψε με πυγμάχους όπως ο Mike Tyson, ο David Tua, ο James Toney, ο Paul Williams και ο Bernard Hopkins. Πιο πρόσφατα, ο Goossen βοήθησε την καριέρα του Chris Arreola και του αήττητου Andre Ward.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του ανέφερε: «Είναι δύσκολο να αποφύγουμε τη θλίψη καθώς θρηνούμε το χαμό του, παρόλα αυτά είμαστε γεμάτοι υπερηφάνεια από το γεγονός ότι ο Dan Goossen πάλεψε με αυτή την επιθετική ασθένεια με ατελείωτο θάρρος και δύναμη και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του γνώρισε αμέτρητη αγάπη».

Ο Goossen αφήνει πίσω του μία σύζυγο και τέσσερις γιούς. Το τελευταίο διάστημα είχε εμπλακεί σε μία δικαστική διαμάχη με τον Andre Ward, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από το Νοέμβριο του 2013. Ο Ward εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά του: «Αισθάνθηκα θλίψη όταν έμαθα την είδηση του θανάτου του Dan Goossen νωρίς το πρωί. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον Dan και την οικογένειά του από τότε που έμαθα για την ασθένειά του την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί ο Dan κι εγώ να είχαμε επαγγελματικές διαφορές αλλά ήταν ένα σπουδαίος άνθρωπος, πατέρας και σύζυγος. Θα λείψει πολύ από τον κόσμο της πυγμαχίας. Θα συνεχίσω να κρατώ την οικογένεια Goossen στις προσευχές μου».