Ποδηλασία – Παρουσιάστηκε η διαδρομή του Γύρου Ελβετίας

Η διαδρομή σχεδιάστηκε γύρω από μία σειρά πόλεων όπου ο αγώνας θα έχει τη βάση του για έναν αριθμό ημερών ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι χρόνοι μετακίνησης. Ο αγώνας θα αρχίσει το Σάββατο 13 Ιουνίου με τους ποδηλάτες να μένουν στο Rotkreuz για τα πρώτα 2 ετάπ.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί μία σύντομη χρονομέτρηση για τον πρόλογο. Το πελοτόν στην συνέχεια θα κινηθεί νότια από το Brunnen στο Olivone για το 3ο ετάπ προτού επιστρέψει βόρεια για το 4ο ετάπ από το Flims-Laax μέχρι το Schwarzenbach SG.

Το 5ο ετάπ θα περάσει στην Αυστρία και θα είναι το βασιλικό με τον ορεινό τερματισμό στον παγετώνα Rettenbach, ο οποίος συχνά βλέπει αγώνες για το παγκόσμιο κύπελλο σκι στη διάρκεια του χειμώνα. Από εκεί οι αθλητές θα κινηθούν δυτικά με το 6ο ετάπ να αρχίζει στο Wil και να ολοκληρώνεται στο Biel. Για λίγο θα περάσουν στη γαλλόφωνη πλευρά της χώρας πριν τον τερματισμό στο Guin.

Ο Γύρος Ελβετίας του 2015 στην συνέχεια θα πάει στη Βέρνη για τις τελευταίες δύο ημέρες με το φινάλε να βλέπει μία χρονομέτρηση. Η πλήρης διαδρομή θα ανακοινωθεί το Μάρτιο του 2015.