Ποδηλασία – Κάτοχος του τίτλου στο downhill η Carpenter

Η κάτοχος του τίτλου στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου, Manon Carpenter ήταν η ηγέτιδα στην επιβλητική εμφάνιση της Μεγάλης Βρετανίας καθώς πήρε τον τίτλο μπροστά από δύο συμπατριώτισσές της, την απερχόμενη πρωταθλήτρια και μεγάλο φαβορί Rachel Atherton και την Tahnee Seagrave οι οποίες κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η Molloy πήρε τον τίτλο στο downhill των junior

Η Αυστραλή Tegan Molloy πήρε τη νίκη διανύοντας την απόσταση σε 4:16.800 με τη Γαλλία να φτάνει στην κατάκτηση δύο μεταλλίων, του αργυρού με τη Viktoria Gimenez και του χάλκινου με τη Marine Cabirou που ήταν πιο αργές κατά 6,225 και 28,314 δευτερόλεπτα αντίστοιχα

Νικητής στο downhill των junior o Vergier

Ο Γάλλος Loris Vergier ήταν ο καλύτερος στην κατηγορία junior του downhill καλύπτοντας την απόσταση σε 3:29.100. Πίσω από το νικητή με διαφορά 4,990 δευτερολέπτων ήταν ο Βρετανός Laurie Greenland ενώ ο Ιρλανδός Jacob Dickson κατέλαβε την τελευταία θέση του βάθρου με διαφορά 7,294 από το νικητή. Στην κατηγορία των εθνών η Γαλλία κατέλαβε την 1η θέση με 170 βαθμούς χάρη στη νίκη του Vergier καθώς ισοβάθμησε με την Αυστραλία ενώ η Ν. Ζηλανδία κατετάγη 3η με 160.