Πινγκ-Πονγκ – World Team Championships: Τι έγραψαν τα διεθνή Μ.Μ.Ε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ιαπωνία

Τόκιο, ΙΑΠΩΝΙΑ–   «Τι έκπληξη!», «Η Ελλάδα έκανε το ιαπωνικό κοινό να σωπάσει», «Η μεγαλύτερη έκπληξη της πρεμιέρας» και άλλοι πολλοί τέτοιου είδους τίτλοι αναρτήθηκαν σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ιστοσελίδες μετά από την εντυπωσιακή νίκη τη Εθνική μας ομάδας κόντρα στην οικοδέσποινα και τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Ιαπωνία.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η ίδια ομάδα είχε υποχρεώσει και πάλι τα διεθνή Μ.Μ.Ε. να γράψουν «ύμνους» για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζια Αντισφαίρισης (I.T.T.F) αν και στην αναφορά της κάνει λόγο για Παγκόσμιο, αντί για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τονίζει ότι «μετά από το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Schwechat η Ελλάδα αφήνει άναυδους για μία ακόμη φορά τους ειδικούς».

Από τη μεριά της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) ξεκινάει την αναφορά της στην Εθνική ομάδα με τον τίτλο «Η Ελλάδα έγινε σε μία ακόμη διοργάνωση αντικείμενο συζήτησης». Στη συνέχεια αναφέρει το ασημένιο μετάλλιο της Αυστρίας κι ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ουσιαστικά συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

«Η Ελλάδα έκανε το ιαπωνικό κοινό να σωπάσει στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος» γράφει η αμερικανική ιστοσελίδα Around The Rings, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του Κώστα Παπαγεωργίου.

Η παγκόσμια κοινότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μιλάει και πάλι για την Ελλάδα. Όποια κι αν είναι η συνέχεια τα παιδιά του Κώστα Βατσακλή κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος και λογικά εκεί θα παραμείνουν…

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Γκιώνη αμέσως μετά από την αναμέτρηση με την Ιαπωνία