Πατινάζ – WCShanghai: Πρώτος τίτλος για Duhamel και Radford

Duhamel και Radford ταξιδεψαν στην Κίνα έχοντας τερματίσει στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στην 3η θέση, ενώ πήραν το ασημένιο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi.

Έχοντας πάρει το υψηλότερο σκορ μετά το σύντομο πρόγραμμα, το ζευγάρι αποδείχθηκε το καλύτερο και στο ελεύθερο πρόγραμμα κρατώντας την 1η θέση. Duhamel και Radford πήραν 144,45 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να φτάσουν συνολικά στους 221,53 βαθμούς και να πάρουν τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στην καριέρα τους.

Τα ζευγάρια από την Κίνα πήραν τη 2η, την 3η και την 4η θέση. Sui Wenjing και Han Cong κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο με 214,12 βαθμούς, ξεπερνώντας τους Pang Qing και Tong Jian, οι οποίοι έκαναν δικό τους το χάλκινο μετάλλιο με 212,77, ενώ οι Peng Cheng και Zhang Hao τερμάτισαν στην 4η θέση με 206,63 βαθμούς.

Στην κατηγορία των γυναικών η Ρωσίδα Elizaveta Tuktamysheva προηγείται μετά το σύντομο πρόγραμμα με 77,62 βαθμούς. Η συμπατριώτισσά της, Elena Radionova, είναι 2η με 69,51μ ενώ η Γιαπωνέζα Satoko Murakami είναι στην 3η θέση με 67,02 βαθμούς.