Πατινάζ – Speed Skating: Πήρε τον τίτλο στη γενική η Richardson

Η Richardson τερμάτισε πίσω από τη νικήτρια Martina Sablikova και τις Nana Takagi και Francesca Lollobrigida στη μαζική εκκίνηση, ωστόσο πήρε 90 βαθμούς που ήταν αρκετοί για κατακτήσει τον τίτλο.

Το σύνολό της στο τέλος του αγώνα ήταν 1.195 βαθμοί, 99 περισσότεροι από την Sablikova, ενώ ο τίτλος της μαζικής εκκίνησης πήγε στην Καναδή Ivanie Blondin.

Για την Sablikova δεν ήταν όλες οι εξελίξεις απογοητευτικές, καθώς νωρίτερα πήρε τον τίτλο στα 3.000 μέτρα με 580 βαθμούς τερματίζοντας μπροστά από την Claudia Pechstein και την Ireen Wust. Στα 500 μέτρα η Nao Kodaira αναδείχθηκε κάτοχος του τίτλου με την 3η θέση καθώς συγκέντρωσε 46 βαθμούς παραπάνω από τη Lee Sang-hwa.

Στα αγωνίσματα των ανδρών ο Pavel Kuliznikov ήταν απών έχοντας εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Denny Morrison πήρε τον τίτλο στα 1.500 μέτρα με τον Καναδό να επικρατεί για μόλις τέσσερις βαθμούς του Sverre Lunde Pedersen. Ο Bart Swings πήρε τη νίκη στον αγώνα μαζικής εκκίνησης ωστόσο ο τίτλος είχε ήδη καταλήξει στον Lee Seung-hoon.