Πατινάζ – Skeleton: Απούσα από το Calgary η Yarnold

Η Yarnold συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi, παίρνοντας τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο Lake Placid με διαφορά 0.77 δευτερολέπτων.

Το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται στον Καναδά για τη δεύτερη από τις συνολικά επτά σειρές, ενώ μετά τα Χριστούγεννα το παγκόσμιο κύπελλο θα μεταβεί στην Ευρώπη με αγώνες σε Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία και Ρωσία.

Παρόλα αυτά η Yarnold θα είναι απούσα από το Calgary, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ζαλάδες κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στις ΗΠΑ και αποφάσισε να ξεκουραστεί χάνοντας τον επόμενο γύρο.

«Φυσικά και είμαι απογοητευμένη που δεν θα καταφέρω να αγωνιστώ την Παρασκευή. Απόλαυσα την επιστροφή στη δράση την περασμένη εβδομάδα και στις νίκες», είπε. «Ζαλίστηκα στο τέλος του πρώτου αγώνα στο Lake Placid αλλά ευτυχώς συνήλθα πριν το δεύτερο και κατάφερα να πάρω τη νίκη. Στο άθλημά μας όπου κινούμαστε με τόσο υψηλές ταχύτητες αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Θα ξεκουραστώ μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε να επιστρέψω δυνατότερη το 2015».

Η Yarnold είναι μέλος της βρετανικής ομάδας με τον σύμβουλο απόδοσης Andi Schmid να επιμένει ότι η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. «Είναι καλύτερο για την Lizzy να μείνει εκτός δράσης στη δεύτερη σειρά του παγκοσμίου κυπέλλου», είπε ο Schmid. «Οι δυνάμεις που δέχονται οι αθλητές είναι μεγάλες στη διάρκεια της προσπάθειάς τους. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση προτού επιστρέψει στη δράση».