Πατινάζ – Luge: Στην κορυφή του Koenigssee ο Loch

Ο Loch, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, νίκησε τον επίσης Γερμανό Andi Langenhan και τον Αμερικανό Chris Mazdzer με συνολική επίδοση 1:39.716.

«Όλα πήγαν τέλεια. Το πρώτο σκέλος δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είχα καιρό να νικήσω στο Koenigssee και η νίκη μπροστά σε όλο αυτό το κοινό είναι πολύ σημαντική για μένα».

Η 21η νίκη του 25χρονου του δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στη γενική βαθμολογία φτάνοντας τους 463 βαθμούς, ενώ βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν. Ο Ιταλός Dominik Fischnaller είναι 2ος με 366, τον οποίον ακολουθεί ο Langenhan με 323.

Αμέσως μετά ο Loch ένωσε τις δυνάμεις του με τη Natalie Geisenberger και την ομάδα του διπλού των Tobias Wendl και Tobias Arlt κερδίζοντας την σκυταλοδρομία με 2:44.493. Οι Γερμανοί σάρωσαν ξανά καθώς η Geisenberger είχε πάρει το χρυσό στο γυναικείο αγώνα με 1:41.411, με την Καναδή Alex Gough και τη Γερμανίδα Dajana Eitberger να παίρνουν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Το γερμανικό δίδυμο των Wendl και Arlt πήρε τη νίκη στο διπλό τερματίζοντας με καλύτερη επίδοση από τους συμπατριώτες τους Toni Eggert και Sascha Benecken που πήραν τη 2η θέση.