Ο επόμενος Rory McIlroy;

Οι περισσότεροι από εμάς λίγο πολύ, έχουμε παρακολουθήσει διάφορα τα μεγάλα ονόματα του γκολφ, όπως τον Tiger Woods, αλλά και τον Rory McIlroy να αγωνίζονται σε μικρή ηλικία έχοντας μείνει άφωνοι με τις επιδόσεις τους. Εξάλλου, αν δεν ήταν τόσο εξαιρετικοί παίκτες δεν θα μπορούσαν και να φτάσουν τόσο ψηλά κατακτώντας αμέτρητους τίτλους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να προσπαθεί να κάνει ο μόλις τριών ετών Michael Patton που έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του στο γκολφ. Φυσικά όχι σε αγώνες, αλλά στο σπίτι του στην Ιρλανδία. Αυτό που αξίζει να παρακολουθήσετε στον μικρό Michael είναι στον τρόπο με τον οποίο χτυπάει τις μπάλες οι οποίες έχουν την ίδια κατάληξη και μάλιστα από μακρινή απόσταση.

«Έβλεπα τον Michael να χτυπάει με το μπαστούνι τις πλαστικές μπάλες και να τις βάζει μέσα στην τρύπα της οροφής του θεάτρου του», θα πει ο πατέρας του Michael, Rob. «Αυτό συνεχίστηκε για πολλές μέρες και έτσι αποφάσισα να τον τραβήξω με την κάμερα». Δεν γνωρίζουμε αν ο μικρός Michael συνεχίσει την….καριέρα του στο γκολφ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει να τον παρακολουθήσετε.