Ξιφασκία – Liimbach και Kharlan οι νικητές στη Νότια Κορέα

Η σεζόν συνεχίστηκε με τη συμμετοχή 265 αθλητών και αθλητριών, από 41 χώρες. Στους άνδρες, ο Γερμανός Nicolas Liimbach νίκησε τον Γάλλο Nicolas Rousset στον τελικό με 15/8, με τον Ρώσο Kamil Ibragimov και τον Αμερικανό Daryl Homer να μοιράζονται την 3η θέση του βάθρου. Ο Ibragimov έχασε στα ημιτελικά από τον Rousset με 15/9, ενώ ο Homer ηττήθηκε από τον Liimbach με 15/11 στον δεύτερο ημιτελικό

Οι Ρώσοι Alexey Yakimenko και Veniamin Reshetnikov πήραν την 5η και 8η θέση αντίστοιχα, ενώ οι Κορεάτες Junghwan Kim και Bongil Gu κατέλαβαν την 6η και 9η θέση. Στη δεκάδα βρέθηκε και ο Γερμανός Max Hartung (7ος) όπως και ο Ιταλός Aldo Montano (10ος).

Στις γυναίκες, η Ουκρανή Olga Kharlan συνέχισε τις επιτυχίες μετά τον τίτλο που κέρδισε στη Νέα Υόρκη. Αυτήν τη φορά επικράτησε στον τελικό με 15/9 της Αμερικανίδας Ibtihaj Muhammad. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στις δύο χαμένες των ημιτελικών, στη Ρωσίδα Sofiya Velikaya και την Αμερικανίδα Mariel Zagunis.

Η Velikaya ηττήθηκε στα ημιτελικά με 15/11 από την Kharlan, ενώ η Zagunis γνώρισε την ήττα από την συμπατριώτισσά της, τη Muhammad με 15/14. Η πρώτη δεκάδα είδε την Ιταλίδα Rossella Gregorio να κατατάσσεται 5η, την Anna Marton από την Ουγγαρία να έρχεται 6η και την Γαλλίδα Cecilia Berder να καταλαμβάνει την 7η θέση. Η Τυνήσια Azza Besbes ήταν η κάτοχος της 8ης θέσης, μπροστά από τη Ρωσίδα Ekaterina Dyachenko και την Κορεάτισσα Raijin Lee.

Το επόμενο Grand Prix σπάθης θα διεξαχθεί στις 30 Μαϊου στη Μόσχα.