Μπριτζ – Ξεκαθαρίζει η κορυφή στο 7ο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα

Ο λόγος για τη Γαλλία 1 και την Ιαπωνία. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για τους Combescure, Kilani, Laloubeyre και Lebatteux απέναντι στην ιαπωνική ομάδα των Honda, Ishibashi, Nagasuka, Seshimoto, Sugimoto και Yasui με το σκορ να είναι σκληρό (20-0).

Μετά τη νίκη της Πολωνίας 1 επί της Τουρκίας (16-4) και της Πολωνίας 2 επί της Σλοβενίας (18-2), η κορυφαία ομάδα τώρα είναι η Τσεχία 2 και ακολουθούν Γαλλία 1, Πολωνία 1, Πολωνία 2 και Ιαπωνία, όλες με 20 πόντους.

Το πρώτο σκέλος του απογεύματος έδωσε στις κορυφαίες ομάδες την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αξία τους με τις Τσεχία 2, Πολωνία 1 και 2 να μην χάνουν την ευκαιρία, ειδικότερα με τη Γαλλία 1 να περνάει χωρίς αγώνα και την Ιαπωνία να χάνει το δεύτερο παιχνίδι της στην ημέρα από τη Γερμανία 1. Στο τέλος του 8ου γύρου, η Τσεχία 2 παρέμενε στην κορυφή. Kopecky, Kralik, Vojtik και Zylka είχαν πλεονέκτημα 12 πόντων από τη Γαλλία 1, 14 από την Πολωνία 1 και 20 από την Πολωνία 2. Η Ιαπωνία μετά τα δύο άσχημα παιχνίδια της έπεσε στην 8η θέση πριν το τελευταίο ματς της ημέρας.

Ο τελευταίος γύρος είδε τους πρωτοπόρους να περνούν χωρίς παιχνίδι με τις δύο Πολωνικές ομάδες να ανεβαίνουν στο βάθρο μετά τη νίκη της Πολωνίας 1 επί της Αυστρίας Austria (11-9) και της Πολωνίας 2 επί της Ιαπωνίας (18-2) με τους Ασιάτες να ολοκληρώνουν με άσχημο τρόπο μία φρικτή ημέρα. Η Γαλλία 1 έχασε τη θέση της στο βάθρο μετά την ήττα από την Κίνα 2 που έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 14-6.