Μπάντμιντον – Το μεγάλο φινάλε στο Dubai αναζητούν οι Adcocks

Οι Adcocks θα αγωνιστούν στο μικτό διπλό που φέρνει αντιμέτωπα τα 8 καλύτερα δίδυμα της χρονιάς σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Chris και Gabby κληρώθηκαν στον πρώτο όμιλο με τους Κινέζους νούμερο 1 στον κόσμο Zhang Nan και Zhao Yunlei, τους Νοτιοκορεάτες Ko Sung Hyun και Kim Ha Na και τους Γερμανούς Michael Fuchs και Birgit Michels.

Το νούμερο 1 δίδυμο της Αγγλίας κατετάγη τρίτο στον όμιλό του στο BWF finals της Μαλαισίας πέρυσι αποτυγχάνοντας να φτάσει στα ημιτελικά. Οι νούμερο 6 του κόσμου πιστεύουν ότι αυτή τη φορά θα κάνουν το βήμα παραπάνω καθώς αγωνίζονται για δεύτερη χρονιά μαζί.

«Ακόμα κι αν χάσεις ένα ματς εξακολουθείς να έχεις πολλές ελπίδες πρόκρισης οπότε θα δούμε πολλές ανατροπές», είπε ο Chris. «Θα είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Ποτέ πριν δεν έγινε εκεί ένα μεγάλο τουρνουά. Θα ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές. Στα μικτά διπλά δεν υπήρξε ένα κυρίαρχο δίδυμο φέτος. Το νούμερο 1 δίδυμο στον κόσμο ξεχωρίζει αλλά είδαμε ότι κι αυτό ηττήθηκε. Μπορούν να νικηθούν και έχουμε κερδίσει απέναντί τους και πριν. Ήταν μία πραγματικά δύσκολα χρονιά.

Οι κορυφαίες στιγμές ήταν η κατάκτηση του ελβετικού Open απέναντι σε ομάδες παγκοσμίου επιπέδου. Οι Αγώνες Κοινοπολιτείας ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για εμάς. Είναι μία από εκείνες τις διοργανώσεις που παρακολουθείς μεγαλώνοντας και μία από εκείνες που πάντα θέλαμε να κερδίσουμε. Επίσης, η παρουσία στον τελικό του γαλλικού Open και στον ημιτελικό του Open στο Χονγκ Κονγκ ήταν δύο πολύ καλές στιγμές για εμάς, αλλά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες Κοινοπολιτείας θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί».