Μπάντμιντον – Με αισιοδοξία στη Manisa η Εθνική ομάδα U-19

Για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την πόλη της Manisa αναχώρησε χθες το βράδυ η Εθνική ομάδα μπάντμιντον U-19, για να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (15.11) μέχρι και την Κυριακή (17.11).

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από πέντε αθλητές και τέσσερις αθλήτριες, ενώ τη συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Καραπετρίδης και ο Ανδρέας Τέντας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ταξίδι στη Manisa έγινε οδικώς και με τα έξοδα να καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους δύο συνοδούς.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από την Εθνική ομάδα; Το καλύτερο δυνατό. Σαφώς και οι δυσκολίες είναι αρκετές, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε ούτε μια ομαδική προπόνηση και ο κάθε αθλητής πηγαίνει στην Τουρκία με τις προπονήσεις που πραγματοποιεί στο σύλλογό του.

Αυτός ήταν και ένας από τους…πολλούς λόγους που «ναυλώθηκε» βαν για το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες να βρεθούν όλοι μαζί πριν τους αγώνες.

«Είμαι αισιόδοξος» θα πει στο othersportsnews.gr o προπονητής της Εθνικής U-19 και του ΔΙΑ Άγγελος Καραπετρίδης. «Η χημεία των παιδιών δείχνει να είναι καλή. Σίγουρα μας λείπουν οι προπονήσεις ως Εθνική ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό, τι καλύτερο».

Η αποστολή θα φτάσει σήμερα το μεσημέρι (13:00-14:00) στην πόλη που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες και θα έχει μια μέρα μπροστά της προκειμένου να προπονηθεί και να ετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί.

Η σύνθεση της Εθνική μας είναι η εξής: Πέτρος Τέντας (ΟΑΓΩ), Θανάσης Γεράνης (Ιάσων), Άννα Δαμακούδη (Ιάσων), Δέσποινα Καντζόγλου, Ελένη Μελεκίδου(ΡΟΥΠΕΛ), Πασχάλης Μελεκίδης (ΡΟΥΠΕΛ), Αριστέα Αποστολίδου (ΔΙΑΣ), Αχιλλέας Τσαρτσίδης (ΔΙΑΣ), Δημήτρης Ρούπελης (ΡΟΥΠΕΛ).