Μπάντμιντον – Διετής συμφωνία Eurosport και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάντμιντον (BWF)

Η συμφωνία, η οποία ξεκινά στις 5 Μαρτίου με το Yonex German Open Badminton Championships και συνεχίζεται έως το 2017, θα επιτρέψει στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν όλη τη δράση από τους κορυφαίους παίκτες, όπως οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Carolina Marin και Chen Long, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Εκτός από το σπουδαίο TOTAL BWF World Championships 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γλασκώβη (21-27 Αυγούστου), η συμφωνία περιλαμβάνει κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις όπως το ανδρικό τουρνουά Thomas Cup 2016, το τουρνουά γυναικών Uber Cup 2016 και το μικτό τουρνουά Sudirman Cup 2017.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, Peter Hutton, τόνισε: «Το μπάντμιντον είναι ένα πολύ δημοφιλές Ολυμπιακό άθλημα με πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο που θέλουν να δουν τους ήρωές τους να αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο.

Το Eurosport Player είναι η ιδανική πλατφόρμα για να προσφερθεί σ’ αυτούς τους φίλους του σπορ το υψηλότερο επίπεδο δράσης στο μπάντμιντον σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή και η σημερινή συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάντμιντον για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για επενδύσεις απ’ ευθείας αθλητικών μεταδόσεων στις πλατφόρμες του Eurosport».

Ο Γενικός Γραμματέας της BWF, Thomas Lund χαρακτήρισε τη συμφωνία ως «ένα σπουδαίο βήμα για το μπάντμιντον στην αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας μέσω ενός εκ των πιο αναγνωρίσιμων παρόχων αθλητικού περιεχομένου», προσθέτοντας: «Τα τελευταία χρόνια είναι ξεκάθαρο πως οι φίλοι του αθλητισμού κλίνουν ολοένα και περισσότερο στο online περιεχόμενο, live και on-demand, καθώς αναζητούν την πρόσβασή τους στα αγαπημένα τους σπορ οπουδήποτε κι αν βρίσκονται».

«Το online περιεχόμενο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον αθλητισμό και ανυπομονούμε να προσεγγίσουμε τους Ευρωπαίους φίλους του αθλητισμού με έναν πιο απτό τρόπο, μέσω του Eurosport Player».

Το Eurosport Player αποτελεί το ψηφιακό διαβατήριο για την πρόσβαση στις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στο ετήσιο καλεντάρι και είναι διαθέσιμο στον χρήστη οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Προσφέρει ζωντανή ταυτόχρονη μετάδοση των Eurosport 1, Eurosport 2 και Eurosportnews , καθώς και εμπλουτισμένες επιλογές στις ζωντανές μεταδόσεις, όπως επιπλέον κάμερες και έξτρα περιεχόμενο, ώστε να προσφέρει στον συνδρομητή μια εξατομικευμένη και ενεργή αθλητική εμπειρία.

Για εγγραφή στο Eurosport Player, επισκεφθείτε το: http://www.eurosportplayer.com

Η συμφωνία περιλαμβάνει τις διοργανώσεις:

– 2016 Thomas Cup – 2016 Uber Cup – 2017 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – 2017 Sudirman Cup – 2016 και 2017 World Superseries

– 2016 και 2017 Grand Prix Gold Series

*Η συμφωνία εξαιρεί την Γαλλία από τις διοργανώσεις Thomas Cup 2016, Uber Cup 2016 και τις διοργανώσεις World Superseries 2016, καθώς και την Δανία για όλες τις διοργανώσεις.