Μοντέρνο πένταθλο – MP World Cup: Ανακοινώθηκε η αποστολή της Αιγύπτου

Την αποστολή των 22 αθλητών και αθλητριών ανακοίνωσε η αιγυπτιακή ομοσπονδία μοντέρνου πεντάθλου με την οποία θα εκπροσωπηθεί η Αίγυπτος για τη νέα σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου που κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου στο Κάιρο.

Το Cairo International Stadium θα υποδεχθεί 36 χώρες σε μια ιδιαίτερη και κρίσιμη σεζόν, καθώς οι βαθμοί που θα συγκεντρώσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες θα είναι παράλληλα και κρητήριο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Στους άνδρες το μεγάλο όνομα της Αιγύπτου δεν είναι άλλο από τον Amr El-Geziry (νούμερο 5 στον κόσμο), ενώ τη σύνθεση συμπληρώνουν ακόμη 12 αθλητές και συγκεκριμένα οι Omar El-Geziry, Eslam Hamed, Yasser Hefny, Ahmed Khaled, Sherif Yasser, Ahmed Shahin, Abdel-Rahman Qorany, Youssef Hassan, Omar Hany, Sherif Nazeir και Mohannad Yasser.

Από την πλευρά των γυναικών ξεχωρίζει το όνομα της Aya Medany (νούμερο 1 στον κόσμο), η οποία θα συμμετάσχει μαζί με τις Haidy Morsy, Mariam Amer, Salma Abdel-Maksoud, Reem Yaqout, Sondos Abu-Bakr, Nada Diaa, Nadeen Youssef, Nour Abbas, Noureen El Gamal, Hana Ehab και Maram Yasser.