Μοντέρνο πένταθλο – Άγγελος Βασιλείου: «Όταν οι συνομήλικοί μου ήθελαν να μοιάσουν στον Μπέκαμ, εγώ θαύμαζα τον Βασίλη Φλώρο»

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και μάλιστα με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία του, είναι πολύ λογικό να τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Ο Άγγελος Βασιλείου έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σεμίνα Σαραντοπούλου που δημοσίευσε σήμερα το «Κ» της Καθημερινής, μιλώντας για την εκπληκτική του εμφάνιση στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γουατεμάλα, αλλά και για την «ασκητική» ζωή με τις πολύωρες προπονήσεις και το ασταμάτητο διάβασμα.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο αθλητής σε παλιότερη συνέντευξη του, θέλει να διακριθεί σε αυτό που κάνει, αλλά έχει θέσει και υψηλούς στόχους στο σχολείο.

Στη συνέντευξη στο «Κ» της Καθημερινής, ο 17χρονος αναλύει το δύσκολο καθημερινό του πρόγραμμα, τις ελάχιστες προσωπικές στιγμές που έχει κάθε εβδομάδα, ενώ κάνει ειδική μνεία στους γονείς του, Σωκράτη και Μαρία Βασιλείου, οι οποίοι τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

«Όταν οι συνομήλικοί μου ήθελαν να μοιάσουν στον Μπέκαμ, εγώ θαύμαζα τον Έλληνα πρωταθλητή στο μοντέρνο πένταθλο, Βασίλη Φλώρο», θα πει σε ένα σημείο της συνέντευξης.

Προσγειωμένος, ταπεινός και γεμάτος θέληση και όρεξη για προπόνηση και διάβασμα, ο Άγγελος Βασιλείου δείχνει ακόμη μια φορά ότι αν και 17 χρονών είναι σε θέση να μας μάθει πολλά για το πώς είναι να είσαι πρωταθλητής εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΣΗΜ: Τη συνέντευξη του Άγγελου Βασιλείου στη δημοσιογράφο Σεμίνα Σαραντοπούλου μπορείτε να διαβάσετε σήμερα στο «Κ» της Καθημερινής